Monday, January 6, 2014

INNER NECK DOUBLE SILANG ALA DATO' CT NURHALIZA

PALING MURAHHH!!

Hello hai!! Dah lama sangat tak berblog..ini kerana Dato ct pakai ku pun teruja dengan inner neck double silang ni..Bukan Dato' ct je pakai cun, tiba tiba ku pakai pun jadi cun...#selfie 24 jam..Hehe..what the best about inner neck double silang ni, ia nampak kan muka kita jadi kurus!!! Tak percaya?? Cuba beli dan pakai. Atau pun tak beli, pergi kedai atau booth yang menjual n cer try depan cermin..Rasa nya cuba tak kena byr kan..confirm terus beli..Disebabkan keterujaan, ku telah memborong 2 kodi inner neck ni..ada 20 colors..ada siapa2 berminat, sila la order..kat sini bole,kat fb https://www.facebook.com/anom.keon ,boleh, kat fb fanpage pun boleh https://www.facebook.com/pages/head2toeboutique/246613713923?ref=ts&fref=ts ..:D...



yg bawah ni gambar saya..cun kan kan kan..:-)



REQUESTED BY CUSTOMERS
JOM BELI!!!

RM28 JE DGN POS






No comments:

READERS